avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Daca primaria aproba ceva care in mod normal ar ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Daca primaria aproba ceva care in mod normal ar incalca legea, acel ceva devine legal pentru ca este aprobat de primarie?

Nu stiu cum altcumva sa pun aceasta intrebare ca sa imi lamuresc o problema, asadar ma scuzati daca suna putin cam ciudat.
Problema pleaca de la faprul ca detinatorii de animale de companie nu au voie sa isi lase animalele sa patrunda pe iarba, oriunde ar fi acel petec, insa primaria aproba, la evenimente, amplasarea de tarcuri (provizorii - pe diverse petece de iarba) in care pun animale diverse (ponei, capre, iepuri etc.).
Acest lucru ar veni practic impotriva legii in care se precizeaza ca nici un animal nu are voie pe iarba in spatiile publice.
Stie cineva mai bine cum merge treaba in cazuri de genul asta?

Alte discuții în legătură

Plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi ADNgraphic ADNgraphic Buna ziua, Se poate sa imi spuna si ie cineva ce spune legea in legatura cu plimbarea cainilor de companie pe spatiile verzi? Puteti sa imi dati doar un link ... (vezi toată discuția)
Cine uraste cainii de companie in asemenea hal? Dana Marin Dana Marin Buna dimineata, Ca viata noastra sa fie mai roza, se inventeaza tot timpul ceva rau. Spre exemplu, povestea de mai jos. Locuiesc intr-un complex ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva vecinilor ioana_7_fr ioana_7_fr Buna ziua! Am si eu o pb;vecinii mei tin porci,gaini si cai in curte si au WC in curte ca si cum am trai in capatul planetei.Mentionez ca locuim in Tg-Mures ... (vezi toată discuția)