avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita in Viena cu sentinta data in Romania
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita in Viena cu sentinta data in Romania

Buna ziua,am o sentinta definitiva si irevocabila,persoana este domiciliata la Viena este cetatean Roman,as dori sa stiu cum pot pune in executare sentinta,care sant pasi pe care trebui sa i urmez,ma poate ajuta cineva care a mai intalnit aceasta situatie?Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Executre silita la viena-austria cristinel17 cristinel17 Buna ziua,am o sentinta definitiva si irevocabila,persoana este domiciliata la Viena este cetatean Roman,as dori sa stiu cum pot pune in executate ... (vezi toată discuția)
Executare silita in germania Marin Sorin Marin Sorin Buna ziua, in urma unei sentinte definitive si irevocabile a Tribunalului Sibiu am de incasat o suma de bani din Germania de la o persoana fizica - cetatean ... (vezi toată discuția)
Executare silita in ue Adi Lungu Adi Lungu Buna seara. Sunt in posesia unei sentinte civile definitive, irevocabile si investita cu formula executorie impotriva unui cetatean german prin care acsesta a ... (vezi toată discuția)