avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executre silita la Viena-Austria
Discuție deschisă în Executare silită

Executre silita la Viena-Austria

Buna ziua,am o sentinta definitiva si irevocabila,persoana este domiciliata la Viena este cetatean Roman,as dori sa stiu cum pot pune in executate sentinta,care sant pasi pe care trebui sa i urmez,ma poate ajuta cineva care a mai intalnit aceasta situatie?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristinel17 , utilizator 16:25, 28 Februarie 2015
Trebuie sa contactati un executor judecatoresc din circumscriptia unde are domiciliul debitorul si in baza Regulamentul (CE) nr. 805/2004 al Parlamentului European si al titlu executoriu, sa puneti in executare hotararea judecatoreasca.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui titlu executoriu european desirelia75 desirelia75 care sunt pasii ce trebuie urmati in urmatoarea situatie : am o hot definitiva si irevocabila prin care fostul sot e obligat la plata unei pensii de ... (vezi toată discuția)
Executare silita in viena cu sentinta data in romania cristinel17 cristinel17 Buna ziua,am o sentinta definitiva si irevocabila,persoana este domiciliata la Viena este cetatean Roman,as dori sa stiu cum pot pune in executare ... (vezi toată discuția)
Executarea unei hotarari romanesti intr-un stat membru ue avstagiar avstagiar Speta mea: cetatean belgian condamnat pentru savarsirea unei tentative de omor in Romania, in detentie in Romania, partea vatamata incearca sa puna in ... (vezi toată discuția)