avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa de 3 ani inchisoare- cat executa?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa de 3 ani inchisoare- cat executa?

Buna seara vreau sa va întreb soțul meu este arestat si are de executat 3 ani cat din pedeapsa executa . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian223 , utilizator 21:41, 28 Octombrie 2024
SI EU TOT 3 ANI AM SI NU AM FACUT NICIODATA INCHISOARE CAT AM DE EXEXUTAT AM 21 DE ANI?
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
Iulian223, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea unei pedepse elisandra elisandra din sase ani cu executare cat timp trebuie sa ramana in detentie o persoana care nu are nici un fel de antecedente? (vezi toată discuția)
Cerere de eliberare conditionata ioanastudenta ioanastudenta Dupa cat timp si in ce conditii se poate face cerere de eliberare conditionata in cazul unei condamnari definitive de trei ani? (vezi toată discuția)
Conditii eliberare conditionata in speta annaghe annaghe Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine : ce perioada de executare a pedepsei trebuie executata pentru a formula o cere de eliberare conditionata. ... (vezi toată discuția)