avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este modul de calcul al c/val dreptului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este modul de calcul al c/val dreptului de folosinta?

Am teren in suprafata de 2000 mp - INTRAVILAN . La modul de calcul se calculeaza ca si despagubire , o cota din valoarea terenului ? Adica ceva % din contravaloare ? Exista o lege ceva sau o normativa ? Imi puteti arata ceva mai concret ?
Cel mai recent răspuns: ContSters355039 , utilizator 23:42, 5 Aprilie 2015
parerea mea este ca lipsa de folosinta trebuie calculata raportandu-ne la valoarea de amortizare prevazuta de lege
sunt curioasa pentru ca ar trebui sa primesc pentru 2000 mp intravilan teren construibil . oare cum se procedeaza la calcul ?
alte aspecte: teren inchiriabil ori ba, antecontract, teren intravilan arabil, valoarea de circulatie
nu inteleg de ce sunteti curioasa in conditiile in care dvs ar trebui sa stiti cel mai bine ce cereti si puteti proba
da stiu . terenul este intravilan si atit . atit scrie in actul meu de proprietate . ce probez si cum , este alta poveste . este ca si probat . ma intereseaza cam care ar fi , :hammer:si cum se calculeaza acest drept pe ultimii trei ani . daca se poate sa ma lamureasca cineva care stie si nu se enerveaza , ar fi ok .
nu antecontract , nu inchiriabil . nu am fost lasata sa folosesc , prin forta de catre niste rude care sunt vecini .
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2015
ContSters355039, utilizator
doamna ...nu sunteti atenta.. constat si ma puneti sa repet

un teren intravilan situat intr-un complex comercial sau langa acesta ar fi pretabil ..
un teren intravilan unde pasc gastele si gainile vecinului dvs.. e altceva

vedeti vreo diferenta in cuantumul prejudiciului/lipsei de folosinta? a probatoriului. a concluziilor..bla bla

Alte discuții în legătură

Problema fond funciar vladvlad vladvlad Am o problema cu privire la un teren Tatal meu, in prezent decedat, a incheiat in anul 1998 un antecontract de vanzare cumpare pentru o suprafata de teren de ... (vezi toată discuția)
Stabilire valoare de plata la impozitul pe teren lillyian20 lillyian20 Buna seara, detin un teren arabil situat in intravilanul municipiului \"X\" in suprafata de 1000mp(pe care cultiv legume pentru familie), terenul fiind in ... (vezi toată discuția)
Impozit teren intravilan kladeland kladeland Buna ziua.Eu locuiesc in Bucuresti,detin un teren cu suprafata de 2292 mp in Orasul Novaci,jud.Gorj.Pana anul trecut plateam impozit 10 lei. Am inteles ... (vezi toată discuția)