avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere anulat

in urma unei hotarari judecatoresti am fost condamnat la plata amenzii penale pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice
intrebarea ar fi cand ma pot prezenta la examen daca amenda a fost platita si au trecut 6 luni de la data platii amenzii penale ( mentionez ca am fost condamnat doar cu amenda ... penala fara suspendare...)
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2015
levis77, utilizator
Cel mai recent răspuns: levis77 , utilizator 20:54, 3 Aprilie 2015
Va puteti prezenta la examen pentru obţinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior daca au trecut 6 luni de la data executării pedepsei amenzii.
va multumesc mult, au trecut 6 luni de la data platii amenzii penale si a fost platita si amenda
Atunci, succes!
multumesc mult domnul avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare - cand ma pot prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis? NICUSORTARAN NICUSORTARAN AM FOST CONDAMNAT LA 1 LUNA CU SUSPENDARE PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE cum pot redobandii permisul de conducere ? (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere Dannet Dannet In 2008 am fost depistat sub influenta bauturilor alcoolice,peste 0,8,fara alte incidente. Am fost condamnat cu suspendare 6 luni prin hot definitiva in ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere mada1983 mada1983 mi-a fost anulat permisul de conducere pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.......redobandire?!#-o (vezi toată discuția)