avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de colaborare I.I. PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de colaborare I.I. PFA

Urmeaza sa deschid un salon de infrumusetare I.I. intr-un spatiu inchiriat, eu voi functiona pe partea de coafor dar intrebarea mea este cum as putea proceda in mod legal pt a avea o manichiurista sau cosmeticiana fara a angaja si fara a putea sa subinchiriez deoarece proprietarii nu isi dau acordul. Daca ea ar avea firma s-ar putea face un contract de colaborare intre PFA-UL ei si I.I.-ul meu? Ce presupune acest contract? Ce alta metoda ar mai fi? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:11, 3 Aprilie 2015
Recomandarea mea este contractul de asociere in participatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchierea crisan Alina crisan Alina Am srl-d, am închiriat un salon de înfrumusețare, pot sa subinchiriez postul de coafor? precizez ca nu am ca obiet de activitate și ... (vezi toată discuția)
Societate adno adno informatii va rog : poate functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde cateva ... (vezi toată discuția)
Pot functiona intr - un spatiu doua pfa? adno adno Pot functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde persoanele doresc sa lucreze intr ... (vezi toată discuția)