avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de colaborare I.I. PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de colaborare I.I. PFA

Urmeaza sa deschid un salon de infrumusetare I.I. intr-un spatiu inchiriat, eu voi functiona pe partea de coafor dar intrebarea mea este cum as putea proceda in mod legal pt a avea o manichiurista sau cosmeticiana fara a angaja si fara a putea sa subinchiriez deoarece proprietarii nu isi dau acordul. Daca ea ar avea firma s-ar putea face un contract de colaborare intre PFA-UL ei si I.I.-ul meu? Ce presupune acest contract? Ce alta metoda ar mai fi? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:11, 3 Aprilie 2015
Recomandarea mea este contractul de asociere in participatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate adno adno informatii va rog : poate functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde cateva ... (vezi toată discuția)
Pot functiona intr - un spatiu doua pfa? adno adno Pot functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde persoanele doresc sa lucreze intr ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere post de lucru coafor nickystyle nickystyle buna ziua, am un salon de infrumusetare deschis intr-un spatiu inchiriat.intrebarea mea este daca as putea inchiria 1 post de lucru coafor din salon,daca in ... (vezi toată discuția)