avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate firma de video chat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate firma de video chat

Mai exact firma de video chat colaboreaza cu un site din America . Exista un contract (agreement) intre ownerul studioului si siteul respectiv . Siteul doar pune la dispozitie serviciile lui catre persoanele fizice . Schema este in felul urmator : Siteul pune la dispozitie membrilor sa cumpere cu bani reali (jetoane) Bani virtuali . Membri pot oferii acele jetoane oricarui Model de pe site (teoretic in agreementul siteului specifica ca jetoanele sunt optionale si nu in schimbul anumitor servicii ) Modelele fiind independente si nu angajatele siteului ( aici ma refer in general la modelele de pe site nu si ale studioului ) Modelele studioului (firmei)au contract de munca individual . In concluzie Modelele primesc banii de la x persoane fizice , lunar acele jetoane virtuale se convertesc in bani si in momentul cand dai retragere la bani Siteul de video chat iti trimite banii in cont ( contul firmei de video chat) Care ar fi schma de impozitare ? Banii sa fie inregistrati in contul 704 ( prestari servicii online ) dar , se mai emite factura sau nu ? Firma de video chat este neplatitoare de tv .

Alte discuții în legătură

Contabilitate pentru societati cu activitate de videochat ecopreda ecopreda Ma intereseaza o monografie pentru o societate ce are ca obiect de activitate sevicii videochat. Multumesc! (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Legalitate studio online hostessing (videochat) stansted stansted Buna ziua. Prin intermediul acestui post doresc sa apelez la expertiza dumneavoastra, atat din punct de vedere juridic, cat si contabil, pentru a intocmi ... (vezi toată discuția)