avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate pentru societati cu activitate de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate pentru societati cu activitate de videochat

Ma intereseaza o monografie pentru o societate ce are ca obiect de activitate sevicii videochat.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexprv , utilizator 15:51, 3 Aprilie 2015
Orice monografie care are ca obiect prestarile de servicii, nu-i asa?
corect, ce spuneti, insa nu imi este clar un lucru. Banii vin din SUA de pe un site, in contontul bancar, bani ce sunt platiti de diverse persoane , persoane care pot fii anonime, deoarece pot folosoo carduri preplatite. In acesta situatie eu emit factura? si daca da cui?
Plata serviciilor on-line este simpla. Documentul de incasare este extrasul bancar si veniturile (recte platile facute de acele persoane fizice) le inregistrati in 704. In principiu nu se emite factura decat daca sunteti solicitati expres in acest sens.
Multumesc!
Si eu am gandit la fel , insa am avut o contradictie cu cineva si am vrut si o alta parere.
Inca odata multumesc!
Referitor la schema de contabilitate , banii sunt platiti de persoane fizice intradevar dar plata in contul firmei o face siteul . pe extrasul bancar apare denumirea firmei si numele siteului ( siteul fiind un intermediar zic eu ) siteul fiind din USA . se inregistreaza in 704 dar sigur nu se mai emit facturi ?

Alte discuții în legătură

Contabilitate firma de video chat Alexprv Alexprv Mai exact firma de video chat colaboreaza cu un site din America . Exista un contract (agreement) intre ownerul studioului si siteul respectiv . Siteul doar ... (vezi toată discuția)
Factura catre o firma din sua - info. despre client: doar denumire si adresa adriana.r adriana.r Sunt pfa si prestez servicii informatice(pe internet) prin intermediul unui site din SUA, Elance.com. Plata o realizeaza firma Elance Inc ( SUA, California). ... (vezi toată discuția)
Decontare facturi reincarcare telefon (fara abonament) groovejet groovejet - Daca o I.I. neplatitoare de TVA nu doreste sa incheie un contract de telefonie mobila, dar foloseste totusi telefon printr-un serviciul PrePay, poate deconta ... (vezi toată discuția)