avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decontare facturi reincarcare telefon (fara abonament)
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decontare facturi reincarcare telefon (fara abonament)

- Daca o I.I. neplatitoare de TVA nu doreste sa incheie un contract de telefonie mobila, dar foloseste totusi telefon printr-un serviciul PrePay, poate deconta facturile obtinute in urma reincarcarii unei cartele preplatite?
- Daca da, trebuie trecuta cartela (numarul de telefon) pe numele I.I.?
- Sunt decontabile in acest caz facturile emise in urma platii on-line a serviciului de reincarcare, daca I.I. nu are cont/card bancar, plata efectuandu-se de pe contul/cardul persoanei fizice titulare a I.I.?

Alte discuții în legătură

Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate reincarcare electronica DOAR_NOI DOAR_NOI As dori pareri referitoare la inregistrarea in contabilitate a sumelor incasate de la clienti pentru reincarcarea electronica a cartelelor de telefonie mobila ... (vezi toată discuția)
Tva platit de 2 ori la companiile de telefonie mobila pentru acelasi serviciu Mikinoshiki Mikinoshiki TVA platit de 2 ori la companiile de telefonie mobila. Vin inaintea dumneavostra cu urmatoarea speta: Am trecut de la o cartela preplatita la abonament de ... (vezi toată discuția)