avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... TVA platit de 2 ori la companiile de telefonie mobila ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

TVA platit de 2 ori la companiile de telefonie mobila pentru acelasi serviciu

TVA platit de 2 ori la companiile de telefonie mobila.
Vin inaintea dumneavostra cu urmatoarea speta:
Am trecut de la o cartela preplatita la abonament de telefonie mobila.
Pe cartela mai erau 12 euro, din care compania a considerat plata in avans a abonamentului.
Din factura emisa, a reiesit ca din plata de avans este scazut si TVA. Dar eu cand am reincarcat cartela am achitat deja un TVA.
Nu este o chestiune de suma, ci de principiu.
Este corect ca acest TVA sa fie luat de 2 ori pnetru acelasi serviciu?

Alte discuții în legătură

Decontare facturi reincarcare telefon (fara abonament) groovejet groovejet - Daca o I.I. neplatitoare de TVA nu doreste sa incheie un contract de telefonie mobila, dar foloseste totusi telefon printr-un serviciul PrePay, poate deconta ... (vezi toată discuția)
Factura uriasa la tel mobil datorita traficului de date EIA EIA Sunt titularul unui abonament de telefonie la O*****. Telefonul a fost folosit de fica mea in varsta de 10 ani (am si declarat-o pe situl lor ca ... (vezi toată discuția)
Fara sanse in fata unei fraude in telefonie mobila ranyabv ranyabv Buna ziua. In luna iulie a acestui an persoane necunoscute mie si-au incarcat 2 cartele pre-pay folosindu-se de contul meu intr-o retea de telefonie mobila (cu ... (vezi toată discuția)