avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen declinare competenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen declinare competenta

As dori sa stiu care este termenul in care trebuie sa primesc un raspuns. Este vorba despre declinarea competentei a controlului judiciar. Curtea de Apel a statuat ca nu este de competenta lor sa judece cauza si a declinat competenta pentru Tribunal. De 5 zile nu am primit niciun raspuns.
Cel mai recent răspuns: _Alin_ , utilizator 14:44, 6 Aprilie 2015
Buna seara,

ce raspuns doriti sa primiti?!

Instanta intai sesizata si-a declinat competenta, urmeaza sa primiti citatie de la a 2-a instanta in favoarea careia prima instanta si-a declinat competenta!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Aprilie 2015
ELENA VASILE - Birou de Mediator, Mediator
Si care este durata maxima in care trebuie sa analizeze situatia pentru a trimite citatia?

Multumesc.
Verificati pe portalul instantelor la Tribunalul unde trebuie sa se judece conform competentei, acolo veti vedea cand s-a inregistrat si data stabilirii a termenului de judecata.

Redactarea unei hotarari dureaza 30 zile (maxim), art. 406 C.P.P.
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2015
_Alin_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tribunalul brasov declina in favoarea judecatoriei brasov constsil constsil in data de 08.02.2012 am avut prima infatisare la un dosar inregistrat la tribunalul brasov. solutia a fost : \" Admite excepţia lipsei competenţei materiale ... (vezi toată discuția)
Lamuriri ciucagigi ciucagigi Tribunalul la care am apelat, a solutionat prin declinarea competentei in favoarea Tribunalului.Va rog sa-mi comunicati daca trebuie sa formulez o noua cerere ... (vezi toată discuția)
Og 5/2001 emilius emilius am introdus o cerere de emitere somatie de plata pentru o suma de peste un miliard ... la judecatorie, din prostie, neatentie si graba. trebuia dsepusa la ... (vezi toată discuția)