avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioade asimilate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioade asimilate

Bună ziua,

Am absolvit studii universitare de lungă durată(4 ani) și masterat de 2 ani(ciclul II Bologna). Perioada în care am urmat masterul se ia în considerare la pensie? Cunosc faptul că studiile de lungă durată sunt echivalente cu ciclurile I+II Bologna, dar am avut nevoie de master.

Toate cele bune!

Alte discuții în legătură

Studii universitare initiate inainte de sistemul bologna laura-ioana laura-ioana Buna ziua. Diploma de licenta obtinuta in urma unor studii universitare de lunga durata de 4 ani, initiate in 2002 si finalizate in 2006, echivaleaza cu ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta martapopescu martapopescu In conditiile in care potrivit art 153 din legea educatiei nr. 1/2011 diploma de absolvire sau de licenta a absolventilor invatamantului superior de lunga ... (vezi toată discuția)
Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)