avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... studii universitare de licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

studii universitare de licenta

In conditiile in care potrivit art 153 din legea educatiei nr. 1/2011 diploma de absolvire sau de licenta a absolventilor invatamantului superior de lunga durata din perioada anterioara aplicarii celor 3 cicluri tip Bologna este echivalenta cu diploma de studii universitare de master in specialitate, o persoana care a a absolvit ciclul I de studii superioare , respectiv studii universitare de licenta, fara a absolvi si ciclul II (master),se considera a fi absolvent de studii superioare de scurta durata?
Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 16:06, 12 Martie 2015
Nu, se considera studii superioare de licenta. In anii 90 in cadrul universitatilor au aparut colegiile universitare de 3 ani. Acelea sunt considerate studii de scurta durata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare scurta/lunga durata Marya_Raluka Marya_Raluka Buna ziua, as dori sa stiu in ce categorie de studii superioare ma incadreaz? de scurta sau lunga durata, daca am absolvit studii superioare ciclul I Bologna ... (vezi toată discuția)
Studii universitare initiate inainte de sistemul bologna laura-ioana laura-ioana Buna ziua. Diploma de licenta obtinuta in urma unor studii universitare de lunga durata de 4 ani, initiate in 2002 si finalizate in 2006, echivaleaza cu ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)