avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Deciziile de impunere 650 s 260 si declaratia 200 ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Deciziile de impunere 650 s 260 si declaratia 200 inchiriere imobil persoana fizica

www.avocatnet.ro/content/art...

Va rog un sfat pentru un caz practic in completare la articol.

a)
O persoana fizica obtine venituri din inchirierea unui apartament cu plata lunara fixa in lei.
Contractul a fost inregistrat la ANAF
ANAF a emis deciziile de impunere formulare 260 si 650. In baza deciziilor au fost efectuate platile aferente.
In acest caz trebuie completata si depusa declaratia 200?

b)
In cazul in care persoana obtine si venituri (castiguri/perderi) din valori mobiliare va trebui sa completeze o declaratie 200 separata fata de a) sau va trebui sa includa toate veniturile pe o declaratie 200 comuna.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:17, 6 Aprilie 2015
Vedeti ce ati bifat in declaratia 220 in cazul venitului din inchiriere. Declaratia 200 se depune in cazul: declaraţia se completează pe baza contractului încheiat între părţi de către
contribuabilii care au optat pentru determinarea venitului net pe baza cotelor
forfetare de cheltuieli sau pe baza datelor din evidenţa contabilă de persoanele fizice
care au optat pentru determinarea venitului net în sistem real.
Pe aceeasi declaratie 200, mai jos treceti si veniturile din vanzarea actiunilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum completez declaratia 200 ContSters138151 ContSters138151 Buna dimineata, As avea si eu niste nelamuriri, m-a rugat cineva sa il ajut sa completeze declaratia 200... Persoana respectiva a avut un spatiu comercial pe ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220-privind venitul estimat diana20 diana20 Buna ziua, am un PFA prin care imi desfasor activitatea de Taximetrist. Functionez din 2003, iar pana acum am platit impozitul forfetar.Acum 2 saptamani mi s-a ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratia 220 ContSters156394 ContSters156394 Ce se intampla daca nu se depune declaratia 220 pana la termenul stabilit (15 mai 2011, din cate stiu)? Cum pot afla intotdeauna care sunt declaratiile si ... (vezi toată discuția)