avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Folosirea pozelor in care apar siglele altor companii
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Folosirea pozelor in care apar siglele altor companii

Buna ziua,
Compania noastra are pe site-ul de prezentare mai multe poze proprii ( facute personal) . Fiind in domeniul activitatii conexe transporturilor in poze apar sigle ale liniilor maritime.
Am rugamintea sa imi comunicati daca pot folosi aceste poze pe site-ul de prezentare al firmei sau este interzis datorita acestor sigle?
Intra sub incidenta dreptului de proprietate sau nu stiu cum sa exprim mai exact. Poezele au fost facute de mine in terminalul de contaienere iar in stiva rspectiva apar mai multe sigle ale mai multor companii. In site poza descrie un serviciu, practic promoveaza o relatie de colaborare cu companiile respective si in nici un caz nu defaimeaza sau face reclama negativa.
Insa de curand, una dintre companiile a carei sigla apare in poza ne-a intrebat daca avem vre-un acord cu ei de a folosi sigla lor.
Apreciez raspunsurile dvs..
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2015
Laura Ciobeica, moderator

Alte discuții în legătură

Cum putem folosi pe site-uri, bloguri sau forumuri imagini de pe internet, despre care nu stim daca sunt protejate de legea copyright-ului? lizsit lizsit Sunt administratorul unui site necomercial, in care am o zona de \"Stiati ca apa:..\" si in care, o data cu informatii generale despre apa, am postat si ... (vezi toată discuția)
Preluarea si prezentarea pe un website a datelor tehnice/fotografii a produselor electrocasnice EllaClau EllaClau Buna seara. Vreau sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite in cazul prezentarii de date tehnice, fotografii, manuale de instalare, pliante, pe un website, a ... (vezi toată discuția)
Drepturi asupra pozelor monumentelor funerare/ cruci C_CRISTINA C_CRISTINA Am descoperit ca pe un site apartinand unei societati, site-ul prin care firma respectiva isi promoveaza imaginea si isi descrie tipurile de servici, se afla ... (vezi toată discuția)