avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cumparare hainute bebelus, restituire suma
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cumparare hainute bebelus, restituire suma

Buna ziua, ieri am cumparat niste hainute de bebelus de la un magazin, in valoare de 400 lei. venind acasa am constatat ca o parte dintre ele sunt mici, mai exact un costums de 189 lei si o pereche de pantaloni de 35 lei. Mentionez ca pantaloni erau si marimi mai mari, ceea ce inseamna ca as putea sa-i schimb dar costumasul era singura bucata.
Intrebarea mea este daca am dreptul sa cer sa mi se restituie banii pe costumas deoarece nu am gasit nimic ce as putea lua in schimb de aceasta suma( 189 lei e o suma mare pe care nu as vrea sa cumpar ceva nefolositor la schimb). Se pot restitui sume partiale de pe un bon fiscal, mentionez ca am bonul fiscal. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2015
palima, utilizator

Alte discuții în legătură

Returnare produs fără etichetă Dana H. Dana H. Bună seara! Am cumpărat fetiței mele o pereche de pantaloni mărimea 68( pt bebeluși) de la un magazin din mall și am fost convinsă că îi vin. Ajunsă ... (vezi toată discuția)
Returnarea produselor si primirea contravalorii produsului alexandra1990 alexandra1990 Am achizitionat de curand o pereche de cizme pentru cineva dintr-un magazin care sunt prea mari. La magazinul respectiv nu au alta marime si nici nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Reclamatie opc alinbaltag alinbaltag Am si eu o rugaminte la dvs. am achizitionat o pereche de ghete dintr-un showroom al unui magazin online. In momentul in care le-am primit am probat gheata ... (vezi toată discuția)