avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs fără etichetă
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs fără etichetă

Bună seara! Am cumpărat fetiței mele o pereche de pantaloni mărimea 68( pt bebeluși) de la un magazin din mall și am fost convinsă că îi vin. Ajunsă acasă am rupt eticheta și am probat fetița cu ei însă am constatat că îi sunt fixi așa că am mers în magazinul respectiv pt a lua o mărime mai mare. Acolo, vânătoarea a refuzat schimbarea produsului pe motiv că nu mai are eticheta. Menționez că am prezentat bonul de cumpărături cu care i-am achiziționat . Aș dori să știu dacă există o lege în care se specifică faptul că vânzătorul își rezervă dreptul de a nu primi/schimba produsul fără etichetă.
P.S: la un alt magazin tot cu hainuțe pt bebeluși mi s-a întâmplat să duc la casa de marcat un produs fără etichetă. Vanzatoarea m-a rugat să-i aduc un alt produs similar de orice mărime, cu etichetă pt a putea scana codul și eu să iau produsul de care aveam nevoie, implicit cel fără etichetă. Tind să cred că acel produs era returnat din moment ce nu avea etichetă. Cum la unii se poate iar la alții nu? Aștept cu interes un răspuns din partea dvs. Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
Dana H., utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare hainute bebelus, restituire suma palima palima Buna ziua, ieri am cumparat niste hainute de bebelus de la un magazin, in valoare de 400 lei. venind acasa am constatat ca o parte dintre ele sunt mici, mai ... (vezi toată discuția)
Problemă cu paznicul de la un magazin alex68 alex68 Vă adresez rugămintea să mă sfătuiţi cum şi la cine pot depune o sesizare împotriva paznicului de la un magazin de modă aflat în incinta unui mall. ... (vezi toată discuția)
Returnare bun de consum cristina nuta cristina nuta Chiar in ziua Revelionului, nu am avut de lucru si am mers in Mall sa-mi cumpar o pereche de pantofi eleganti, pe care aveam de gand sa-i port seara. GAFA! ... (vezi toată discuția)