avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bilete gratuite spectacole persoane cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bilete gratuite spectacole persoane cu handicap

Buna ziua,
In calitate de organizator de spectacole , privat (SRL) doresc sa stiu daca:
1. sunt obligata sa acord locuri gratuite la spectacolele organizate de noi pentru persoanele cu handicap , sau daca pot acorda optional, in cazul in care imi permite bugetul
2. daca e obligatoriu, sa stiu cate anume
3. de unde imi recuperez contravaloarea locurilor gratuite acordate persoanelor cu handicap, si ce documentatie trebuie alcatuita.
Am citit art .21 din Legea 448/2006 ,dar nu imi este de loc clar.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Accesul persoanelor cu handicap la spectacole al3xa_sv al3xa_sv Buna ziua,As vrea si eu cum sa procedez ca sa beneficiez si eu de dreptul mentionat in legea 448/2006 privind pers cu handicap ,art 21 alin 4a, adica ... (vezi toată discuția)
Contributia angajator pt varsaminte persoane cu handicap buiavasi buiavasi Buna seara O scoala pt copii cu nevoi speciale, care are mai mult de 50 salariati, are obligatia sa plateasca la bugetul de stat contributia pt persoane cu ... (vezi toată discuția)
Parcare Florin Mario Florin Mario Bună ziua! De ce în sectorul 6 persoanele cu handicap grav nu pot sa beneficieze de un loc de parcare gratuita? (doar posesori de mașini modificate conform ... (vezi toată discuția)