Buna ziua o sa ma casatoresc peste 6 luni problema este ca s-ar putea sa-mi nu cunosc prea bine nevasta si mai ales familia ei asa cum credeam.Problema se pune in felul urmator eu am foarte multe lucruri noi diverse calculatoare, aspirator, haine noi etc. si mi-e frica ca nu cumva sa dea de pomana din lucrurile mele parintilor ei, fratelui ei sau diverse cunostinte fara acordul meu sau familia ei sa fie posesiva pe lucrurile mele sau sa am bani stransi din castigul meu in care nevasta iî ia pe toti
fara sa-mi ceara acordul.Ce ma fac? Cum abordez aceasta situatie?
Primul sfat ar fi ca,daca aveti astfel de suspiciuni cu privre la viitoarea sotie ,sa nu va grabiti cu casatoria,sa o cunoasteti mai bine,al doilea sfat ar fi sa pastrati toate chitantele,facturile cu care ati cumparat bunurile respective ca sa dovediti ca au fost dobandite anterior casatoriei si sunt bunuri proprii.Puteti cere un extras de cont de la banca anterior cu cateva zilei casatoriei ca sa dovediti ca banii din cont sunt bun propriu.
Problema ca eu o stiu pe ea ca pe o persoana de treaba dar prietenii mei imi spun sa am mare grija deoarece in zilele noastre e un caz des intalnit unde de multe ori sotul/nevasta sa fie duplicitar(a) sau sa aiba o mentalitate in care ea/el i se cuvine totul.Oricum n-am ajuns s-o cunosc destul de bine dar prima impresie pe care mi-a facut-o era una buna dar cum au spus prietenii mei ca nu e suficient acest lucru dar problema mea este cu lucrurile mele daca n-am chitanta, facturi sau alte dovezi ce ma fac.Logic ar fi ca politia cand o perchizitioneaza pe ea, familia sa sau cunostintele sale si descopera lucrurile care-mi apartin sa-i ceara chitanta, facturi sau alte dovezi si daca aceasta nu le are ar trebui sa-mi revina automat aceste lucruri, acum nu stiu ce sa zic.Sau un notar sa faca un act care sa stabileasca de la inceput care sunt lucrurile mele si cele ale nevestii.