avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare la OSIM a unei indicatii geografice.
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare la OSIM a unei indicatii geografice.

Doresc sa aflu procedura de inregistrare a unei indicatii geografice, noi suntem un ong care are ca scop promovarea regionala , am inteles ca trebuie sa fim un grup de producatori constituiti intr-o asociatie a producatorilor.

.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:14, 10 Aprilie 2015
Indicatiile geografice pot fi folosite numai de catre persoanele care produc sau comercializeaza produsele pentru care aceste indicatii au fost inregistrate.

Cum inregistrati la OSIM o marca sau indicatie geografica
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare magazin haine firma popescuadrianacatalina popescuadrianacatalina sunt interesata sa cumpar haine de firma din diferite tari si sa mi infiintez magazin in romania.De exemplu haine de la Diesel,Kelvin Klein,Zara,H&M,Miss Sixty ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata si ce ne poate face ea? anabela_kukula anabela_kukula Registrul comertului mi-a aprobat un nume in 2005 iar acum am primit o convocare de la o firma ce spune ca numele societatii mele intra in conflict cu marca pe ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)