avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Acordare ajutoare la trecerea în rezervă
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Acordare ajutoare la trecerea în rezervă

Bună ziua,
La trecerea în rezervă cu drept de pensie, militarii beneficiază, în conformitate cu Legea 284/2010, anexa VII, capitolul 2, secțiunea 3, articolul 20 de ajutoare bănești. Plata acestor ajutoare este suspendată în anul 2015 prin OUG 83/2014. Aș dori să cer în instanță plata acestor ajutoare. Mă poate ajuta cineva?
Menționez că locuiesc în Cluj Napoca.
Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:36, 11 Aprilie 2015
Nu cred ca aveti vreo sansa, atat timp cat legea prevede ca, in 2015 dispozitiile legale privind acordarea ajutoarelor sau, dupa caz, indemnizatiilor la iesirea la pensie, retragere, incetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea in rezerva nu se aplica.

Regulament Forum Avocatnet.ro
2.6 In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.

Link catalog consultanti:
www.avocatnet.ro/content/con...

Link Bursa Consultantilor:
www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat divort cluj geyercj geyercj Buna ziua! Caut un avocat foarte bun pe divort, din Cluj-Napoca. Va rog sa ma contactati aici in prima instanta. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Ajutor colegi din timisoara Mihaela Hornea Mihaela Hornea am nevoie de un avocat din timisoara in vederea discutarii unei spete. (vezi toată discuția)
Conflicte de munca livio215 livio215 Am nevoie de un consultant juridic foarte bun în conflicte de muncă Preferabil din Bacău pentru o eventuala asistare.0757254248 (vezi toată discuția)