avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzata de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzata de furt

Ma numesc Ioana. M-am intanlit cu un vechi prieten.Toate bune si frumoase pana a doua zi dimineata cand el m-a acuzat ca i-as fi furat o suma de bani (nici nu stiu despre ce suma este vorba). Dumnezeu imi este martor ca nu am facut asa ceva. El a devenit chiar violent si mi-a cotrobait prin toate lucrurile si a inceput sa ma ameninte ca trebuia sa ma omoare si sa -mi dea foc. Am luat si o palma si nustiu cum am scapat.A ramas ca "imi vine el de hac", dupa ce si-a facut o copie dupa buletinul meu si a amenintat cu politia. Este o persoana cu bani si cat de cat influent. Nu am furat nimic si nustiu ce sa mai fac.Stau sub teroarea- ca o sa ma urmareasca sau sa ma cheme in instanta.Va rog din suflet dati-mi un sfat si spuneti-mi daca pot avea probleme, nevinovata fiind.Multumesc! business_ok_a@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma va rog!!! soarele soarele Ma numesc Ioana. M-am intanlit cu un vechi prieten si dat fiind faptul ca am fost foarte apropiati intr-o vreme, am petrecut o zi si o noapte impreuna.Toate ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma! soarele soarele Ma numesc Ioana. Un prieten m-a acuzat de furt.Dumnezeu mi-e martor ca nu am furat nimic.A devenit violent si mi-a scotocit prin lucruri. A dat in mine si ... (vezi toată discuția)
Acuzata de furt... soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)