avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog ajutati-ma!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog ajutati-ma!

Ma numesc Ioana. Un prieten m-a acuzat de furt.Dumnezeu mi-e martor ca nu am furat nimic.A devenit violent si mi-a scotocit prin lucruri. A dat in mine si m-a amenintat cu moartea, ca imi da foc, etc.M-a fortat sa ii dau buletinul, a facut o copie si a spus ca imi vine el de hac.Nustiu ce s-a intamplat, nustiu daca a avut bani (si ce suma), daca i-a pierdut sau i-a furat altcineva.Traiesc cu teroare in suflet - ca ma cheama in instanta sau se razbuna. Va rog sfatuiti-ma ce sa fac. Credeti ca ma poate da in judecata doar cu copia de pe buletin? Multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: soarele , utilizator 08:29, 16 Septembrie 2005
Nu te speria ,chiar daca te raclama pana la proba contrarie beneficiezi de prezumtia de nevinovatie.
Sfatul meu este sa faci reclamatie la POLITIE, SAU CEL PUTIN SA-I SPUI INDIVIDULUI CA O SA-L RECLAMI.
VALI.
LASA-MI O ADRESA DE EMAIL
VALI.
Dormi linistita.
adresa mea de mail este business_ok_a@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de furt soarele soarele Ma numesc Ioana. M-am intanlit cu un vechi prieten.Toate bune si frumoase pana a doua zi dimineata cand el m-a acuzat ca i-as fi furat o suma de bani (nici nu ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog!!! soarele soarele Ma numesc Ioana. M-am intanlit cu un vechi prieten si dat fiind faptul ca am fost foarte apropiati intr-o vreme, am petrecut o zi si o noapte impreuna.Toate ... (vezi toată discuția)
Acuzata de furt... soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)