Ma numesc Ioana. Un prieten m-a acuzat de furt.Dumnezeu mi-e martor ca nu am furat nimic.A devenit violent si mi-a scotocit prin lucruri. A dat in mine si m-a amenintat cu moartea, ca imi da foc, etc.M-a fortat sa ii dau buletinul, a facut o copie si a spus ca imi vine el de hac.Nustiu ce s-a intamplat, nustiu daca a avut bani (si ce suma), daca i-a pierdut sau i-a furat altcineva.Traiesc cu teroare in suflet - ca ma cheama in instanta sau se razbuna. Va rog sfatuiti-ma ce sa fac. Credeti ca ma poate da in judecata doar cu copia de pe buletin? Multumesc din suflet.
Nu te speria ,chiar daca te raclama pana la proba contrarie beneficiezi de prezumtia de nevinovatie.
Sfatul meu este sa faci reclamatie la POLITIE, SAU CEL PUTIN SA-I SPUI INDIVIDULUI CA O SA-L RECLAMI.
VALI.
Acuzata de furt
soarele
Ma numesc Ioana. M-am intanlit cu un vechi prieten.Toate bune si frumoase pana a doua zi dimineata cand el m-a acuzat ca i-as fi furat o suma de bani (nici nu ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog!!!
soarele
Ma numesc Ioana. M-am intanlit cu un vechi prieten si dat fiind faptul ca am fost foarte apropiati intr-o vreme, am petrecut o zi si o noapte impreuna.Toate ... (vezi toată discuția)
Acuzata de furt...
soarele
Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)