avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog, un sfat- macar!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog, un sfat- macar!

Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe inima pot sa jur ca nu am facut asa ceva. Mi-a luat o copie de pe buletin si a zis ca-mi vine de hac.M-a amenintat chiar cu moartea si m-a lovit...sunt ingrozita.Este o persoana influenta si poate pune martori (falsi) pe oricine (e obisnuit sa dea spaga), chiar daca la momentul respectiv nu au existat martori. Poate sa-mi faca rau, daca singura proba impotriva mea este doar copia de pe buletin?Va rog dati-mi un sfat! Multumesc mult!



Salut, nu cred ca este cazul sa te ingrijorezi. Un hot nu lasa....o copie de buletin in urma sa!
Ai putea sa dai mai multe amanunte?
Am fost "prieteni" apropiati intr-o perioada si ne-am revazut -crezand ca v-a fi altfel.El este patron de firma, are bani si prieteni sus pusi. Este insa si foarte libertin, umbla cu multe femei,este despartit de sotie si are o fiica. M-a invitat la el si a doua zi dimineata m-a acuzat de furt (cred ca bani, dar nustiu ce suma).Ciudat este faptul ca atunci cand a plecat -totul era in regula, dar dupa ce a revenit (30- 40 minute)m-a acuzat, in acest timp eu neavand acces la nimic, casa era aproape goala, cu putina mobila.Mi-a umlat prin valiza, geanta si haine apoi am plecat impreuna, vazand ca nu a gasit nimic asupra mea. M-a amenintat si m-a lovit, mi-a luat o copie de pe buletin. M-a condus afara spunandu-mi ca o sa-mi vina el de hac.Jur ca nu am furat nimic si nustiu ce sa fac, stau cu frica in suflet ca sa nu patesc ceva.Ce pot sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de furt... soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)
Va rog, un sfat- macar! soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)
Va rog, un sfat- macar! soarele soarele Buna ziua! Ma numesc Ioana, am o intrebare si sper sa primesc un raspuns de la cei din domeniu. Cineva vrea sa-mi faca rau si m-a acuzat de furt. Cu mana pe ... (vezi toată discuția)