avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... C E D O
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

C E D O

In situatia in care sunt nemultumita de decizia Curtii de Apel in cazul unui litigiu de munca, exista vreo sansa ca o eventuala cerere a mea adresata CEDO sa fie declarata macar admisibila?Precizez ca nu este vorba de o nemultumire legata de modul in care s-a derulat procesul ci doar de faptul ca nu sunt de acord cu decizia judecatorilor.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2015
gabriela8, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabriela8 , utilizator 16:08, 15 Aprilie 2015
Stimată doamnă,

Ce s-a întâmplat în dosarul dvs, eu unul habar nu am.

Eu v-am arătat, însă, competența materială a Curții Europene a Drepturilor Omului: cererile privind drepturile și libertățile apărate de Convenția Europeană.

De asemeni, v-am arătat și ceea ce nu judecă respectiva instanță: recursurile la nivel european.

Prin urmare, dacă în cauza dvs s-au încălcat drepturi și libertăți protejate de Convenție, putem vorbi despre o aplicție cu șanse de admitere, măcar în principiu, dar în alte condiții, nu.

Cu stimă.
Multumesc mult pentru raspunsuri.

Gabriela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cai de atac am impotriva unei decizii pronuntate de curtea de apel? catalinoctavian catalinoctavian Buna seara , Am o decizie nefavorabila, irevocabila de la cutea de apel. In acest caz ce cai de atac mai am? (vezi toată discuția)
Etapele unui proces? ContSters208719 ContSters208719 Care e etapa urmatoare de atac dupa ce am trecut de Curtea de apel si mi s-a dat o sentinta irevocabila? Mai departe ce pot face ca nu sunt multumita de ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo calomfreya calomfreya As dori sa fac o plangere CEDO. Unde gasesc formularul, adresa si pasii care trebuie urmati. Va multumesc (vezi toată discuția)