avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda rovinieta

Buna ziua.Am o nelamurire..am primit un proces verbal cu o amenda pt.vigneta.Toate bune si frumoase pana aici,am platit-o si la 4 ani de zile primesc o instiintare ca voi fi executat silit pt.neplata amenzii.Ce solutie as avea?Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: cristiancraiu , utilizator 19:12, 14 Aprilie 2015
Cred ca sunteti executat silit pentru neplata tarifului de despagubire, nu a amenzii
Trebuie sa faceti contestatie la executare
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2015
Consuela Scarlat,
Pentru a clarifica situatia cu care va confruntati contactati executorul judecatoresc care a emis si comunicat somatia de plata
Am vb cu executor si a zis sa fac contestatie la judecatofie!!!
Tocmai ca in procesul verbal spune ca trebuie sa platesc amenda,despaguri si cheltuieli de judecata.de unde si pana unde toate astea?amenda am platit-o imediat cand a venit amenda acasa...!!!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amezi taxa de drum GNE GNE buna dimineata, va rog sa ma ajutati in clarificarea urmatoarei situatii. In luna aprilie/mai 2012 am efectuat un drum la Constanta fara a plati taxa de drum ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie dupa 13 ani nichi4u nichi4u Buna ziua.Am primit zilele trecute un titlu executoriu + somatie pentru o amenda \"neplatita\" din anul 2003.Eu nu imi aduc aminte nici cand am luat amenda si ... (vezi toată discuția)
Executare silita cnadnr andreistuparu andreistuparu Buna ziua, am primit de la un birou de executare silita 2 procese verbale prin care mi se comunica faptul ca sunt executat silit pentru 2 amenzi de rovinieta ... (vezi toată discuția)