avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Redactare actiune CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Redactare actiune CEDO

Buna seara. Doresc sa adresez o reclamatie CEDO insa am nevoie de ajutor specializat in redactarea ei, este un caz destul de complex, sunt deopotriva Dosare civile si penale, mai multe hotarari si masuri dispuse in cauza, as vrea sa stiu ce costuri presupune aceasta redactare? Stima
P.s. Plangerea este admisibila si temeinica.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2015
ContSters115233, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 15 Aprilie 2015
Luati legatura cu un specialist, care dupa consultarea actelor pe care le aveti, va putea sa va comunice costurile.

Trebuie sa stiti ca onorariul perceput de un avocat se stabileste in conformitate cu prevederile Legii 51/1995, republicata. Acesta trebuie sa tina cont de o serie de criterii (enumerate in lege) cum ar fi: volumul de munca, complexitatea cauzei, elementul de noutate, etc.
Multumesc.acesta este si motivul pentru care am scris, sa aflu parerea specialistilor in drepturile omului.i-as fi contactat direct insa nu stiu cine sunt. M-am gandit ca trebuie sa se fi facut remarcati si pe acest forum, multumesc pentru orice sugestie.
Regulament Forum Avocatnet.ro
2.6 In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.

Link catalog consultanti:
www.avocatnet.ro/content/con...

Link Bursa Consultantilor:
www.avocatnet.ro/content/bc|...
Va multumesc si va rog sa Imi scuzati insistenta, dar cum sa aleg dintr-o anume lista necunoscand competentele reale ale fiecaruia? Aceasta este si ideea in contul careia m am adresat in cadrul formului. Caut un specialist in drepturile omului.
Stima
V-am selectat eu consultantii inscris in Catalogul consultantii pe cei care au ca si Domeniu de activitate Drepturile omului.
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat recuperare drepturi salariale tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana vreau sa angajez un avocat din galati specialist in insolvente pentru recuperarea drepturilor salariale.danalia007@yahoo.com. (vezi toată discuția)
Contact avocat ong - miercurea ciuc ContSters298774 ContSters298774 Buna, Am si eu nevoie de serviciile unui avocat din Miercurea Ciuc pentru atestarea a doua documente: Statut si act constitutiv. Actele sunt redactatea, spun ... (vezi toată discuția)