avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa a II-a de munca, versus conditii deosebite de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa a II-a de munca, versus conditii deosebite de munca

In data de 01.04.2001 s-a facut trecerea de la grupele de munca I sau II, la conditii deosebite de munca. Un angajat incadrat pana la aceasta data in grupa a II-a de munca, cu cel putin 70%, fara schimbarea conditiilor de munca dupa aceasta data, se poate considera ca a lucrat "in conditii deosebite de munca", conform HG 261/2001 ?

Alte discuții în legătură

Grupe de munca si conditii deosebite de munca iureadan iureadan Conform HG 261/2001, art. 15, Locurile de muncă, activităţile şi categoriile profesionale încadrate în grupele I şi a II-a de muncă până la intrarea ... (vezi toată discuția)
Legislatie unica pentru incadrarea activitatii in grupe de munca ContSters500933 ContSters500933 Incadrarea la un moment dat a activitatii in conditii speciale ori deosebite a doi operatori chimisti din cadrul unei instalații nu ar trebui sa fie facuta ... (vezi toată discuția)
Conditii periculoase mon73key mon73key In perioada 01.04.2001 - 2003 am lucrat la CFR si am trecut pe cartea de munca spor conditii periculoase in suma de ... conform CCM, la fel ca si inainte de ... (vezi toată discuția)