avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare REVISAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare REVISAL

Buna ziua,

In cazul schimbarii furnizorului de servicii resurse umane daca acesta refuza sa-mi dea baza de date din Revisal ce trebuie facut?
Trebuie refacuta baza de date prin introducerea in Revisal a tuturor ctr de munca care in momentul de fata sunt active si inactive,precum si toate modificarile efectuate asupra lor pe parcusul timpului?
Concret..trebuie refacuta toata baza de date sau ctr de munca care nu mai sunt active(fosti salariati) nu mai trebuie introduse?
Iar in privinta ctr de munca active va tb sa introduc toate modificarile care au intervenit asupra lor pe parcursul timpului(ex modificari salariale) in ordine cronologica?
multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:35, 15 Aprilie 2015
Johanes1978 a scris:
In cazul schimbarii furnizorului de servicii resurse umane daca acesta refuza sa-mi dea baza de date din Revisal ce trebuie facut?

Nu va ganditi la refacerea bazei de date, ganditi-va sa mergeti sa solicitati contra-cost de la itm baza de date, apoi cereti daune in instanta celui care nu v-a data baza de date (asa cum ar fi fost corect - presupunand ca dvs. v-ati achitat obligatia de plata care respectiva parte).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Versiune 6.0.8 al revisal raport salariat ionela11 ionela11 Buna ziua, Stie cineva odata cu versiune 6.0.8 al Revisal nu mai pot vizualiza raportul salariatului cu toate modificarile actelor aditionale care au fost ... (vezi toată discuția)
Restaurare revisal MariaRamona MariaRamona Am incercat sa restaurez o baza de date in Revisal dar, din pacate, se salveaza doar contractul care este activ, pe cele incetate nu le preia. Ce pot face in ... (vezi toată discuția)
Pierdere baza date revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, As avea si eu o intrebare: din motive tehnice, am pierdut baza de date din REVISAL.am transmis ultima data modificarile de la 01.02.2013 si am ... (vezi toată discuția)