avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decretul de Expropiere a Tratatului de la Craiova din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decretul de Expropiere a Tratatului de la Craiova din 7 septembrie 1940

Va rog stie cineva care este Decretul de Expropiere a Tratatului de la Craiova din 7 septembrie 1940 si unde il pot gasi inclusiv listele persoanelor expropriate?
Multumesc anticipat!:sorry:
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:01, 16 Aprilie 2015
A fost semnat în 7 septembrie 1941 între România și Bulgaria.prin care România a cedat Cadrilaterul (partea de sud a Dobrogei)și persoanelor deposedate li sen dau actualmente despăgubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunicul meu (decedat) are numele scris in unele acte gresit. ... taraminunilor taraminunilor Bunicul meu (decedat) are numele scris in unele acte gresit. Gresita o litera: in loc de \" i \" este scris \"e\". Acolo unde e scris de mana. Unde este ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren aflat in alta tara Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Doresc sa aflu si eu cateva pareri de la oameni avizati referitor la o mostenire de la un strabunic de-al meu care a fost mosier(cred eu) in ... (vezi toată discuția)
Tratatul romano-bulgar de la craiova din 1940 vicky_o vicky_o Au existat 2 comisii mixte romano-bulgare, una formata in 1940 si una formata in 1949? Au existat liste anexa la Tratat si in 1940 si in 1953? Ce prevede ... (vezi toată discuția)