avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren agricol

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati, daca puteti, cu un raspuns. Vreau sa cand un teren agricol, dar acest teren face parte dintr-un titlu de proprietate pe care apare tatal meu si fratele lui ambii decedati. Eu ca unica mostenitoare am dezbatut mostenirea, copiii unchiului meu nu au facut acest lucru. Cum pot vinde terenul ce imi revine mie ca mostenitoare daca, dupa cum am mentionat, titlul de proprietate este pe numele parintilor nostri.
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 10:30, 16 Aprilie 2015
va trebui sa faceti partajul ca sa vedeti care parte va apartine si apoi vindeti, sau vindeti cota de cat este a dvs daca pe cumparator nu il deranjeaza sa fie in comun
Terenul trebuie intabulat ca sa il puteti vinde legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu nabadai!!! rallia rallia Buna seara, rog frumos aratati-mi luminita de la capatul tunelului in urmatorul caz: Suntem 2 frati impreuna cu mama ,tata a decedat acum 3 ani.In ultima ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli cadastru si intabulare teren arabil arlandh arlandh Buna ziua! In baza Legii 18/1991 a fost emis titlul de proprietate pentru 6 ha teren arabil, avand ca autor pe bunicul (decedat) si ca mostenitori pe 2(doi) ... (vezi toată discuția)
Mostenire gynutza_sweet gynutza_sweet Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)