avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reanuntare cetatenie romana
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reanuntare cetatenie romana

Va salut cu mult respect. Sunt pensionar militar la limita de varsta din 2004. Traiesc si muncesc in Franta din 2010. Nu intentionez sa mai revin in Romania. Vreau sa renunt la cetatenia romana. As dori sa stiu daca in acest caz voi putea beneficia in continuare de pensie de la statul roman. Va multumesc si va doresc numai bine.

Alte discuții în legătură

Contributia la pensii retroactiv, conform oug nr. 94/2010 dstoenica dstoenica Sunt plecat din Romania din 1974 si as dori sa ma lamuriti daca platind contributia pe ultimii 5 ani, pot beneficia de prevederile OUG 94/2010, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar tudorache_anca2000 tudorache_anca2000 Cum se procedeaza in cazul angajarii unui pensionar iesit la pensie in conditii normale ? Vreau sa stiu daca am voie sa-l angajez daca pe decizia de ... (vezi toată discuția)
Pensionare.... quitmonty21 quitmonty21 Buna Ziua, Locuiesc cu familia de mai bine de 20 de ani in strainatate. Actual conform legilor tarii in care traiesc ( mentionez ca nu am renuntat la ... (vezi toată discuția)