avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune parti sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune parti sociale

Am si eu o speta putin mai altfel...
4 asociati sunt in parti egale intr-o firma.Fiecare are 25% din partile sociale.
3 dintre ei s-au aliat impotriva celui de-al 4-lea care vrea sa iasa din firma.
Cei 3 nu vor nici sa-i dea acceptul celui de-al 4-lea sa-si cesioneze unui al 5-lea partile sociale, dar nici nu vor sa preia ei aceste parti sociale si implicit sa-si primeasca banii pe ele.
Ce este de facut in aceasta situatie ?
Cum poate acest al 4-lea asociat sa-si vanda pana la urma partile sociale unui al 5-lea?

Alte discuții în legătură

Cesiunea partilor sociale- notificare oferta venere venere Va prezint o situatie interesanta! O societate cu 4 actionari, frati, detin in mod egal parti sociale ( 25% fiecare). La un moment dat au intervenit ... (vezi toată discuția)
Retragere actionar cu preluare imobile venere venere Buna ziua! Suntem o societate cu 4 actionari, detinem parti sociale in mod egal. Un actionar (25% ) doreste retragerea din societate cu preluarea unor imobile ... (vezi toată discuția)
Probleme cu impartirea mostenirii - 4 frati MihaiMih MihaiMih Buna ziua, Voi intra direct in subiect. Este vorba despre mama mea, cei 3 frati ai ei si evident... o mostenire. Tatal mamei a murit cu multi ani in ... (vezi toată discuția)