avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurat Turcia si Romania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurat Turcia si Romania

Am rugamintea de a ma ajuta cu o informatie referitoare la asigurarile de sanatate din Turcia.

Cetatean de nationalitate turca angajat in Romania doresc sa stiu daca el si sotia dansului coasigurat, pot beneficia de asigurarile de sanatate si pe teritoriul Turciei ca si in Romania?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. lucrez in străinătate (in ue), iar soția mea a ... Ast90 Ast90 Buna ziua. Lucrez in străinătate (in UE), iar soția mea a născut în străinătate. Întrucât a lucrat in Romania anterior nașterii copilului, este ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cass pentru coasigurat cetatean strain rezident in romania dbatman dbatman Buna ziua; Sotia mea este cetatean canadian si de curand a obtinut permisul de sedere in Romania pe termen lung. Cu toate acestea, pentru a inchide complet ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului de sedere in romania pentru un cetatean non-ue casatorit cu cetatean roman DErcan DErcan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la documentele necesare pentru a obtine dreptul de sedere in Romania de la Oficiul Roman pentru ... (vezi toată discuția)