avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont, card bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont, card bancar

cum pot afla daca o banca mi-a inchis contul bancar.am urmat pasi legali am cerut anularea cardului si inchiderea contului bancar aferent cardului,functionari din banca mi au confirmat verbal doar dupa 5 luni de zile inchiderea contului.Cum as putea verifica daca acel cont este inchis. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:22, 17 Aprilie 2015
Solicitati in scris bancii sa va comunice tot in scris situatia contului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie banca AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Cativa ani in urma am fost plecat in Marea Britanie pentru a munci. Salariul il primeam pe card. La plecare am scos toti banii de pe card si am ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de un cont online de pariuri? LAURA Vali LAURA Vali Buna ziua. Acum ceva timp soțul meu a folosit cardul meu pentru niște pariuri online,fără știrea mea. ULTERIOR m-a asigurat că si-a închis toate ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)