avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Interzicerea intrarii oamenilor in cimitir de catre ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Interzicerea intrarii oamenilor in cimitir de catre Oana Zavoranu prin paznici angajati

Nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva.
Cum este posibil sa interzici intrarea in cimitir a oamenilor care vin de Pastele Blajinilor la mortii lor?
Stau sa ma intreb ce se intampla daca eram eu acolo intrucat m-as fi suparat teribil.
Cum sa imi interzica cineva sa intru in cimitir?

Stie cineva daca a avut autorizatie pentru asa ceva?

Este o incalcare de de drepturi vadita daca nu a avut autorizatie.

Politia trebuia sa intervina.
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 19:29, 21 Aprilie 2015
Nu trebuie sa va surprinda si aceasta noua atitudine,avand in vedere persoana care a preluat conducerea cimitirului si care nu a incetat sa se dea in spectacol cu orice ocazie
Se pare ca cimitirul este proprietatea respectivei persoane.
Personal nu am mai auzit, pana azi, sa se amane o inmormatare.
Dreptul la proprietate nu exclude respectarea normelor de ordine publica, a normelor sanitare si sanitar-veterinare, respectiv respectarea autorizatiei de inhumare emisa de catre primarie.
In mod normal, primaria, DSJ si DSVJ ar trebui sa intervina, aplicand si amenzi contraventionale persoanelor vinovate.
Pentru interzicerea accesului in cimitir de Pastele Blajinilor ar trebui sa ia atitudine si Patriarhia romana.
Apropo, guvernul nu ar trebui sa verifice prin institutiile abilitate daca cimitirul particular functioneaza dupa toate normele legale ? O fi avand autorizatie de la Patriarhie, respectiv Ministerul culturii si cultelor ?
Ce nu inteleg eu, ce cautau televiziunile sa stea gramada la o inmormantare ? Sa fie vorba tot de libertatea de exprimare ? Televiziunile nu mai au ce stiri sa dea pe post in afara de violuri, inmormantari, batai intre clanuri de tigani, accidente de circulatie si nesfarsitele "balacareli" politice ? Poate fi vorba aici de cultura maselor ?
Pentru ca i s-a dat prea multa importanta acestei perosane, se crede mai presus de oricine si orice, chiar si mai presus decat legea.Unde sunt oare cei care ar trebui sa ia masuri? Ca si muritor de rand sunt indignata, dar...........asta e din pacate lumea in care traim.
Cine are loc de veci acolo nu poate avea interzis dreptul de a intra in cimitir indiferent ca ar fi o interdictie de la proprietarul cimitirului.

Este ca si cum cumperi un apartament in bloc si nu ai voie sa ajungi la el sau sa intri in el...deoarece proprietarul terenului nu are chef sa respecte un contract...

Este inadmisibil asa ceva.

Nici 50 de Becali adunati nu isi permiteau sa faca asa ceva...

Problema este ca politia nu a sanctionat ferm aceasta problema.
Firma de paza ar trebui aspru pedepsita.

Nu se poate accepta un astfel de contract fara acceptul politiei.
Daca politia a dat acceptul trebuie sa demisioneze ministrul de interne oricare ar fi el ca nu mai intereseaza cum se numeste...
Daca nu demisioneaza ar trebui sa vina Ponta si sa rezolve intreaga problema...
Adica sa se schimbe tot guvernul...
Decesul fostei patroane a cimitirului, a favorizat continuarea spectacolului de proasta factura pe care continua sa il faca "diva"
Avand in vedere ca intrega situatie de la interzicerea accesului in cimitir,pana la atitudinea violenta si utilizarea de spray paralizant,ar trebui sa conduca ca autoritatile sa se autosesizeze si sa dispuna reguli care sa fie obligatorii inclusiv in cimitire private
Nu contesta nimeni ca este cimitir privat,dar totusi terenul pe care acesta se afla...apartine domeniului public

Alte discuții în legătură

Mormant in gradina.... Tarzan2012 Tarzan2012 Am calatorit prin tara,si mare mi-a fost mirarea sa vad cruci cu mormant pe teren privat. Aceste marminte sunt de obicei la sate izolate,unde cimitirul si ... (vezi toată discuția)
Pierderea mormantului Faragaucristina Faragaucristina Am pierdut locul de veci al mamei mele.pentru ca a expirat termenul de concesionare.acum a cumpărat altcineva locul.nu mai anunțat nu stiu ceau facut cu ... (vezi toată discuția)
O succesiunea incurcata vulpita200 vulpita200 In anul 1874 stra-stra bunicul meu a donat Primariei unui oras un teren mare, pe care ulterior Primaria a facut un cimitir. ( îngropând acolo 66 de familii) ... (vezi toată discuția)