Am pierdut locul de veci al mamei mele.pentru ca a expirat termenul de concesionare.acum a cumpărat altcineva locul.nu mai anunțat nu stiu ceau facut cu osemintele mamei.decedata de20 de ani
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu ati intrebat administratia cimitirului ce s-a intamplat cu osemintele mamei?
A fost inmormantata o alta persoana in locul unde a fost mama dvs?
Discutati cu administratia cimitirului sa va informeze cu privire la numele si datele de contact ale persoanei careia i-au concesionat locul si discutati cu ea cu privire la osemintele mamei.
In cazul in care a fost inmormantata o alta persoana in locul pe care l-ati detinut, informatii puteti afla si de la gropari. Poate le-au pus la loc, nu au voie sa arunce osemintele.
Mama mea a decedat pe 28 aprilie 2022 si a fost ingropata pe un loc concesionat care era deja concesionat la alta persoana care nu a platit niciodata(asa am fost informati).Oasele si crucea decedatului le-am pastrat,dar dupa inmormintare,au aparut rudele decedatului si au vandalizat mormantul,aruncand tot de pe el ,inclusiv crucea mamei mele care nu am mai gasit-o.Am anuntat administratia cimitirului,primaria si politia dar nu s-a rezolvat nimic.Cum pot proceda,pentru ca a trcut aproape un an si mama mea sta intr-un mormant fara cruce si nu putem face nimic pentru ca rudele decedatului arunca tot ce punem ocolo.Ajutati-ma va rog!