avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierderea mormantului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierderea mormantului

Am pierdut locul de veci al mamei mele.pentru ca a expirat termenul de concesionare.acum a cumpărat altcineva locul.nu mai anunțat nu stiu ceau facut cu osemintele mamei.decedata de20 de ani
Cel mai recent răspuns: Angela Bocaniala , utilizator 17:15, 1 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ati intrebat administratia cimitirului ce s-a intamplat cu osemintele mamei?
A fost inmormantata o alta persoana in locul unde a fost mama dvs?
Discutati cu administratia cimitirului sa va informeze cu privire la numele si datele de contact ale persoanei careia i-au concesionat locul si discutati cu ea cu privire la osemintele mamei.
In cazul in care a fost inmormantata o alta persoana in locul pe care l-ati detinut, informatii puteti afla si de la gropari. Poate le-au pus la loc, nu au voie sa arunce osemintele.
Mama mea a decedat pe 28 aprilie 2022 si a fost ingropata pe un loc concesionat care era deja concesionat la alta persoana care nu a platit niciodata(asa am fost informati).Oasele si crucea decedatului le-am pastrat,dar dupa inmormintare,au aparut rudele decedatului si au vandalizat mormantul,aruncand tot de pe el ,inclusiv crucea mamei mele care nu am mai gasit-o.Am anuntat administratia cimitirului,primaria si politia dar nu s-a rezolvat nimic.Cum pot proceda,pentru ca a trcut aproape un an si mama mea sta intr-un mormant fara cruce si nu putem face nimic pentru ca rudele decedatului arunca tot ce punem ocolo.Ajutati-ma va rog!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Administratia cimitirelor AdrySu AdrySu Buna ziua Bunica mea a fost inmormantata pe locul de veci a unei prietene de familie acum 30 de ani. Intre timp aceasta a decedat si s-a pierdut contactul cu ... (vezi toată discuția)
Contestarea certificatului de succesiune nicugt nicugt Salutare, Am rugamintea sa imi dati un sfat privind urmatoarea situatie. Bunicul meu a decedat in1970 si a fost ingropat intr-o groapa ce ii apartinea ... (vezi toată discuția)