avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redobandire permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redobandire permis

Buna ziua! anul trecut pe data de 29 aprilie am fost condamnat la 8 luni cu suspendare si o perioada de incercare de doi ani cu interzicerea drepturilor disp. art. 66 alin. 1 lit. a si b . hotararea a devenit definitiva si irevocabila la data de 10.05.2014. pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Cum si la ce data imi pot redobandi permisul? si daca sunt nevoit sa urmez cursurile unei scoli auto?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:26, 20 Aprilie 2015
Dupa un an de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti.
Nu se mai face scoala de soferi.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)
Examen pentru redobandirea permisului de conducere hdi hdi buna ziua in data de 02.12.2011 am primit sentinta judecatoreasca definitiva in urma careia mi sa anulat permisul de conducere pentru infractiunile privind ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto piturca1981 piturca1981 Am permisul de conducere anulat ptr consum de bauturi alcoolice din 2005. Am primit pedeapsa de 6 luni cu suspendare. Intrebarea mea este daca mai pot recurge ... (vezi toată discuția)