avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Mod calcul ore suplimentare - referinta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Mod calcul ore suplimentare - referinta

orele suplimentare si de mobilizare necompensate cu timp liber , efectuate de ex. in luna martie ( pentru a se putea asigura posibilitatea de compensare prevazuta de codul muncii, se platesc la finalul lunii aprilie) se calculeaza ca referinta la salariul din martie ( luna efectuarii lor )sau din aprilie (luna platii lor) ?

Deoarece difera numarul de ore lucratoare dintr-o luna in functie de nr de zile lucratoare S+D...

Care e referinta corecta si unde (eventual o lege sau o procedura legala) pot gasi explicatia modului de calcul. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Compensare ore suplimentare elis34 elis34 1.orele suplimentare efectuate in timpul saptamanii (luni-vineri) pot fi pontate intr-o sambata sau duminica ,in cazul in care nu pot fi compensate cu timp ... (vezi toată discuția)
Compensare ore suplimentare demarela demarela Buna ziua, In situatia in care in luna martie se efectueaza de catre un angajat intr-una din zilele lucratoare 4 h suplimentare care vor fi compensate prin ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o persoana la o firma de paza in perioada noiembrie FEBRUARIE2011 a efectuate 175 ore suplimentare(CUMULAT),IN MARTIE 2011salariatului i sau acordat zilele ... (vezi toată discuția)