avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... ajutorrr
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

ajutorrr


Ma ajutati si pe mn va rog cu 2 exemple prin care se incalca drepturile producătorilor de înregistrări sonore şi a producătorilor de înregistrări audiovizuale?? help
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:50, 25 Aprilie 2015
DJ care are hard discul plin de mp3-uri cu muzica, le reda in public si nu a platit taxele corespunzatoare asociatiilor de autori. Film oferit spre descare prin torrents.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate intelectuala dianazah dianazah Ma ajutati si pe mn va rog cu 2 exemple prin care se incalca drepturile producătorilor de înregistrări sonore şi a producătorilor de înregistrări ... (vezi toată discuția)
Interpretare articole legea 8/1996 creis creis 1) cine pot fi titularii drepturilor de exploatare si ce sunt acestea mai exact? 2) [i]\"Art. 34. — (1) Nu constituie o incalcare a dreptului de autor, ... (vezi toată discuția)
Muzica la petreceri, nunti... ref. dreptul de autor edia76 edia76 buna ziua! Am o situatie de rezolvat si am apelat la dvs... in speranta unei rezolvari. Stiu pe cineva care lucreaza la o firma care organizeaza nunti, ... (vezi toată discuția)