avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imputare deplasare cu masina serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imputare deplasare cu masina serviciu

Buna seara,

timp de o luna m-am deplasat cu masina firmei pe ruta serviciu-domiciliu-serviciu in cursul saptamanii, iar in weekend masina a fost lasata in parcare la serviciu. Firma la care lucrez m-a anuntat ca trebuie sa dau o declaratie pt. a justifica deplasarea mea (masina are montat GPS de o luna si jumatate). Pana acum tot asa m-am deplasat si nu a fost problema. Acum din cate am inteles vor sa imi impute deplasarea cu 2,5 lei/km.In tot aceasta perioada foaie de parcurs a facut un coleg care era umbla cu ea numai in timpul orelor de lucru, iar km parcursi de mine sunt confirmati de el ca si numar, dar ca alta ruta. Ce trebuie sa fac pt. a fi in regula ?

Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2015
dannyelrus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:30, 21 Aprilie 2015
Ar trebui sa intocmiti o nota de informare in care sa mentionati traseele facute de dvs, mentiunea ca si un coleg de serviciu s-a folosit de acesta masina.
Multumesc pt. raspuns.
Se poate imputa km parcursi chiar daca m-am deplasat doar pe traseul mentionat serviciu-domiciliu-serviciu ?
Nu era normal sa imi dea un avertisment inainte ?
In situatia mea sunt aproape toti colegii de serviciu, cu 2-3 exceptii ...
Nu se pot imputa km parcursi , ci eventual consumul in plus de combustibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire foaie de parcurs/ ordin de deplasare office@dis office@dis Bună ziua! În cazul în care se întocmește lunar foaie de parcurs pentru deplasările cu autotursimul companiei, trebuie întocmit și ordin de ... (vezi toată discuția)
Tarif lunar pentru utilizare masina personala interes de serviciu Primavara2012 Primavara2012 Buna ziua, As dori sa va intreb daca aveti exemple de tarif lunar platit de o firma pentru un angajat care isi foloseste masina in interes personal. Va rog ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs Dragomir Magda Dragomir Magda Sunt PFA ca consultant in domeniul managementului si imi desfasor activitatea la sediul clientilor aflate in diferite localitati din tara. Intrebarile mele ... (vezi toată discuția)