avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat pentru incalcarea vitezei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat pentru incalcarea vitezei

Buna ziua. Am fost inregistrat de un echipaj de radar ce se afla in mers pe contra-sens in localitate. Am fost mai apoi oprit dupa 10 minute de un alt echipaj radar ce mi-a intocmit procesul verbal si mi-a suspendat permisul sustinand ca am circulat cu viteza de 102 km/h. Din estimarea mea nu aveam peste 100 de km/h. In procesul verbal am mentionat ca nu sunt de acord cu sanctiunea, am semnat si am primit o copie. Acum doresc sa-l contetst. Cum imi sugerati sa continui?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:50, 21 Aprilie 2015
Sa continuati cu contestarea pv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal, sanctionare incalcare reguli circulatie predasgeorge predasgeorge Buna ziua.In urma cu 2 saptamani am fost oprit de un echipaj de politie pentru motivul sustinut de ei cum ca as fi depasit viteza legala cu 29 km/h pe ... (vezi toată discuția)
Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal mircea-olaru mircea-olaru Buna ziua.Zilele trecute am fost oprit de catre un echipaj al circulatiei si mi-a fost intocmit un proces verbal care nu imi pare a fi corect. In primul rand ... (vezi toată discuția)