avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cabinet medical
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cabinet medical

Buna ziua,
pentru un cabinet medical SRL cu activitate de asistenta medicala specializata-cardiologie(cod CAEN 8622), in conditiile in care cumpar un ecograf trebuie sa am cod CAEN diferit pentru a putea efectua ecografii?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Platitor de tva sau nu? rodia rodia Un srl care are caen 8622-activitati de asistenta medicala specializata daca a depasit 35000 euro devine platitor de tva?Eu stiu ca activitatile medicale ... (vezi toată discuția)
Cod caen consultatii medicale online nyusziful nyusziful Buna ziua, Un medic doreste sa infiinteze un SRL cu asociat unic care sa efectueze online consultatii medicale, pe o platforma a sa. Este posibil asa ... (vezi toată discuția)
Activitati de comert la cmi stomatologic elicoidal elicoidal un cabinet stomatologic, CAEN 8623, ce trebuie sa faca ca sa vanda la receptie produse stomatologice ?la registru comertului, la administratie? care sunt ... (vezi toată discuția)