avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozitare eveniment muzical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozitare eveniment muzical

O societate doreste sa organizeze un eveniment (lansarea unui album al unei trupe muzicale) intr-un club. Se vor vinde bilete pentru intrarea in club. Ce impozite se vor plati? Sub ce articol intra acest impozit?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cota de impozitare a biletelor in cazul unui srl platitor de tva ClauSTM ClauSTM Buna ziua, As dori sa aflu care este cota de impozitare a biletelor de intrare in cazul unui club/discoteca care functioneaza ca SRL platitor de tva. Am ... (vezi toată discuția)
Cine percepe taxa suport artist? razvan79vl razvan79vl Buna ziua! Am un prieten ce este proprietarul unui bar si ar dorii sa organizeze un concert cu muzica rock cu o trupa din localitate! Intrucat nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Spectacolul cu bilet e activitate economica pt ong? cristivoicu cristivoicu Buna ziua.Va rog sa ma ajutati,sa imi spuneti cum sa procedez. Numele meu este Niculae Voicu. Dar in primul rand va multumesc ca va rupeti din timpul ... (vezi toată discuția)