avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cetatean strain

Buna ziua. Un cetatean strain (Argentina) care are Carte de rezidenta pentru membru de familie al unui cetatean al Uniunii (atentie, nu e membru de familie al unui cetatean roman) poate fi angajat fara un aviz de munca? Mentionez ca m-am informat din OUG 25, 102 si 194 si am sunat la IGI din mai multe orase, insa raspunsurile primite au fost contradictorii. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean strain ContSters327883 ContSters327883 Buna ziua. Un cetatean strain (Argentina) care are Carte de rezidenta pentru membru de familie al unui cetatean al Uniunii Europene (atentie, nu e membru de ... (vezi toată discuția)
Registrul comertului julyana2010 julyana2010 Doresc consultanta in urmatoarea problema: sotul meu este cetatean strain non- UE, posesor al cartii de rezidenta membru de familie. Doreste sa se ... (vezi toată discuția)
Angajare/detasare cetatean canadian VR Metro VR Metro Daca vreau sa angajez un cetatean canadian care are carte albastra eliberata in Germania de peste 12 luni, am nevoie de aviz de munca? Dar daca compania din ... (vezi toată discuția)