avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Organizare contabilitate SC cu CAEN 7990
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Organizare contabilitate SC cu CAEN 7990

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru o societate cu CAEN: 7990 - Alte servicii de rezervare si asistenta turistica.

Are cineva o astfel de firma ?
M-ar ajuta mult o discutie cu cineva care stie detalii.

Va multumesc !
Sa aveti o zi insorita !

Alte discuții în legătură

Monografie contabila nicoleta crina nicoleta crina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru o societate cu CAEN: 7990 - Alte servicii de rezervare si asistenta turistica , firma este ... (vezi toată discuția)
Cod caen - agentie de turism robert_11 robert_11 Pentru ca o agentie de turism revanzatoare (nu tour-operator) sa poata functiona, de ce cod CAEN are nevoie? 7911 - Activitati ale agentiilor turistice si ... (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)