avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa Radio-TV pentru firme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa Radio-TV pentru firme

Trebuie sa mai platesc taxa radio tv ca societate daca nu am tv.radio si nici alt mijloc in acest sens?
Cel mai recent răspuns: noane , utilizator 08:53, 27 Aprilie 2015
trebuie sa depuneti o cerere cum ca nu doriti aceste servicii
Unde se depune si care este baza legala si daca este un formular anume?
Din păcate, aici răspund mai ales unii care nu se pricep.

În cazul în care nu plătiți aceste taxe, va trebui să puteți dovedi în Instanță că nu repcepționați aceste servicii, că nu aveți acces la internet, radio, tv, cablu, etc. în eventualitatea în care ei vă vor da în judecată.

Sunt zeci de spețe pe net, cu societăți care au câștigat procesele cu avocații TVR sau Societății de Radio Difuziune.
De ce trebuie să dovedești că nu ai acces la Internet, parcă era vorba de deținerea de Radio sau TV. Dar cum rămâne cu faptul că plătim pentru TVR și la firma de cablu, și către Televiziunea Română ?
Pentru că potți accesa pe internet tv și radio.

Persoanele fizice dau doar o declarație pe proprie răspundere că nu dețin tv sau radio și nu plătesc taxa. Persoanele juridice trebuie să facă dovada că nu pot recepționa.

Alte discuții în legătură

Taxa radio/tv lorelena1306 lorelena1306 Va rog sa ma informati in legatura cu o problema: nu am RADIO sau alte sisteme de receptionat RADIO, dar am un laptop pentru care platesc internet. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Taxa televiziunea romana sorin cercel sorin cercel Faptul ca trebuie platita cu factura de curent electric ,nu este un abuz ? Sunt douo societati diferite ,si Enel detine si monopol !!!! (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv pt. persoane fizice. ion08 ion08 Buna ziua ! Doresc sa stiu o modalitate de a nu mai plati taxa radio-tv pe factura de energie electrica, in conditiile in care eu am un contract la ... (vezi toată discuția)