avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 205
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 205

Sunt administrator. Am depus declaratia 205 in data de 02.03.2015 la ANAF. Ulterior am primit o Notificare din care reiese ca nu am depus declaratia . Am mers la Finante si le-am aratat declaratia cu nr. de inregistrare. In data de 23.04.2015 am primit un proces verbal de contraventie in urma caruia trebuie sa platesc suma de 1000 ron pentru ca nu am depus declaratia 205. Azi, 24.04.2015 am mers la finante unde a trebuit sa platesc suma de 500 ron(altfel voi plati 1000ron ) pe motiv ca declaratia trebuia depusa pe numele SC. Firma este inregistrata la Reg. Comertului. Dar era trecut si CUI-ul care certifica autenticitatea firmei.Va rog sa-mi spuneti unde am gresit ? Sau este un abuz, din partea celor care in loc sa ne ajute , ne obliga sa renuntam la tot. Vreau sa mentionez ca functionez din 1992 si nu am creat niciodata probleme. Mereu am avut profit,si mi-am achitat datoriile catre stat. In speranta ca voi primi un raspuns, va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum cer refacerea deciziilor de impunere la un pfa pe 2005-2010? cine crede ca am vreo sansa paticon2000 paticon2000 Am depus aceasta cerere, la finante. Crede cineva ca am vreo sansa? Am nevoie de un avocat care cunoaste astfel de probleme. Va rog, sunt disperata. va rog ... (vezi toată discuția)
Amenda de la financiar mady_dd mady_dd Buna ziua. Imi pare rau ca nu am aflat mai devreme de acest site, deoarece de catevaluni de zile ma confrunt cu o problema la care nu reusesc sa ii dau de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit conventie civila gab. gab. imi puteti spune daca trebui sa inregisrez un contract de prestari servicii intre o s.c. si o p. f.(nu p.f.a.) la finante? de unde iau decizia de impunere? (vezi toată discuția)