avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme instalatie asociatie proprietari..
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme instalatie asociatie proprietari..

Buna ziua,
doaresc tare mult sa ma ajute cineva cu un sfat. Locuiesc la parterul unui bloc, timp de 3 luni ma contrunt cu probleme ce tin de asociatia de locatari. Nu pot folosi chiuveta din bucatarie de 3 luni, ptr ca refuleaza si se umple zilnic cu spuma de la masinile de spalat si baia unor vecini(instalata in locul bucatariei).Pe langa asta este permanent un miros extrem de urat si..colac peste pupaza..in mom in care un instalator incerca sa desfunde de la mine coloana..un roi de muste mici si negre au navalit. Muste ce le am tot de vreo 3 luni.. Intrebare este..cui sa ma mai adresez in cazul in care de 3 luni am incercat sa remediez singura problema aducand si platind instalatori, am facut si catre presedintele de asociatie o nota in care rugam remedierea problemei...De la instalatori am inteles ca este infundat cotul principal de evacuare. Desi am vb cu vecinii care sunt de acord sa plateasca schimbarea lui..de 3 luni nimic nu s-a remediat.Ajutati-ma va rog cu un sfat.
Multumesc.

Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
sellenaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: sellenaa , utilizator 15:24, 27 Aprilie 2015
mda, se pare ca nu sunt raspunsuri ptr problema mea :))))) cred ca a fost o pierdere de timp sa intru pe acest site.
1. - In primul rand nu ati postat intrebarea in sectiunea corespunzatoare.
- Am rugat pe colega moderatoare sa o mute la "Asociatii de proprietari/locatari".

2. Apoi ati postat o singura intrebare, ieri, o zi de sambata, cand multa lume este in week-end.

3. O singura intrebare fara raspuns nu poate ridica procentul la 99% de intrebari fara raspuns.

4. Aveti rabdare si veti primi raspuns daca cine se pricepe va mai fi dispus sa va raspunda la interventia nu prea eleganta a dvs.
multumesc:)
Problema se rezolva la asociatia dv. Vorbiti cu presedintele, cu administratorul sa inlocuiasca portiunea de coloana de canalizare. Nu costa o avere!
Este proprietate comuna, deci e o lucrare care trebuie facuta prin asociatia de proprietari.
asa ar trebui, sa fie inlocuita..si da nu costa o avere iar vecinii au spus ca platesc daca e nevoie, insa am fost dusa cu vorba de 3 luni. nu stiu cati ar reusi sa stea in casa timp de 3 luni cu miros de canal, muste..si sa par pubian in chiuveta de la bucatarie?! ca sa nu mai spun ca sunt dupa o interventie chirurgicala, iar asta a e ultimul lucru care imi trebuia. doresc sa stiu care e urmatorul pas? cerere catre presedintele de asociatie e facuta de acum o luna jumatate, primaria are la cunostinta de problema si a spus ca si d-vstra, prin urmare: CE SA FAC???

Alte discuții în legătură

Pe cine obliga legea sa faca reparatie??? andr33ac2008 andr33ac2008 Buna ziua. problema mea este urmatoarea. in urma cu 4 ani m-am mutat intr-un apartament. dormitorul meu este perete in perete cu bucataria vecinului. pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva? ica_ica ica_ica De 2 ani bolboroseala,spuma in chiuveta cateodata,miros de canal,presiune mare pe instalatia de la bucatarie de aprox 7_15 ori zilnic intre7_23 .am doua ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin care impiedica accesul la tevile comune adiushu adiushu Buna seara.Am o problema cu vecinul de la parter din cauza caruia teava de scurgere de la bucatarie nu poate fi schimbata. De cateva luni scurgerea la ... (vezi toată discuția)